субота, 30. децембар 2017.

#31DaysWithAna: Day 30 - Hvala vam za sve!Dragi moji, dođosmo i do poslednjeg posta ove godine. Poslednji post u okviru serijala "#31DaysWithAna" izaći će prvog januara i u njemu ću vam prikačiti poslednje fotografije iz 2017, one sa dočeka Nove Godine, bar planiram da tako bude.
U okviru ovog serijala još više sam se zbližila sa vama, i današnji post kucam prvenstveno da bih vam se zahvalila na svakom komentaru, svakoj lepoj reči koju ste mi uputili i neizmernoj podršci koju ste mi pružili ove godine. Mogu da kažem da, iako nije bilo jednostavno pisati blog svakog dana, prvenstveno zbog brojnih školskih obaveza,  radila sam to sa uživanjem, a vi ste mi davali dodatnu motivaciju i vetar u leđa.
Drago mi je što sam ovde pronašla ljude sa kojima mogu opušteno razgovarati, bez glumatanja, takva kakva jesam. One koji dele ista interesovanja i mišljenja sa mnom, ali i one koji mi, kada se ne slažu sa mnom, to otvoreno kažu, međutim, bez napadanja, lepo, a ne kao neke osobe koje uživo poznajem.
"Hvala" je bukvalno mala reč, ali ne znam kako drugačije da vam se zahvalim. Mnogo ste mi ulepšali ovu godinu, i vi ste jedan od razloga zašto je ona bila toliko posebna da je zovem najboljom do sad. Mi smo jedna velika porodica, obožavam vas, i znajte da se meni i mojim čitaocima uvek možete obratiti kada vam je potreban predlog ili savet. Volela bih da bukvalno svakome od vas sutra u ponoć mogu poslati poruku i čestitati vam Novu Godinu.
Želim vam lep provod gde god i sa kim god da sutra čekate Novu, kao i srećnu 2018!


Do sledeće godine;
xoxo;
Ana :*

6 коментара:

 1. Great post! Do you want to support each other’s blog by following each other?:) Please let me know if you do so I can follow you right back x

  Xx,
  Hilary
  www.theclosetelf.com

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hi girl! I really like your blog, i clicked "follow", hope you return! Happy New Year! xx

   Избриши
 2. Ajmee... predivan post! Iako je kratak, mislim da će svima mnogo značiti! Hvala tebi puno što si izdvojila svoje vrijeme za bloganje kroz cijeli mjesec unatoč školi! Jedva čekam fotke sa proslave Nove Godine <3 Sretna novaa!!!
  Posljednji post u ovoj godini na mom blogu -> This is my life

  ОдговориИзбриши
 3. Draga moja, ovaj post je preprepredivan! Želim ti svu sreću u '18. što u blogovanju, što u privatnom životu. Puno zdravlja, radosti, veselja i ljubavi. Srećna Nova godina (par sati unapred, ali nema veze)

  The girl named Ana

  ОдговориИзбриши