среда, 6. децембар 2017.

#31DaysWithAna: Day 6 - Spa day essentials!

Koliko god obaveza da imamo i radimo, trebalo bi da uvek nađemo vremena za opuštanje i relaksaciju, kako bismo ostali pozitivni i odmoriti se pre  nego što krenemo u nove podvige. Sada kada je napolju napadao sneg, hladno je, mrak pada ranije, i nismo baš u mogućnosti da idemo u dugačke šetnje parkom- vreme je da, kada želimo da se opustimo, uzmemo ćebe, zavučemo se ispod njega i utonemo u svet knjiga, filmova, serija, jutjubera i časopisa. U današnjem postu prikazaću vam neke svoje trenutne favorite što se tiče onih "days off" dana, od kozmetike, preko preporuka i toga šta možete raditi. Da ne bih još mnogo dužila, hajde da odmah počnemo!Prvo što ću vam preporučiti jesu maske za lice. Možete pronaći na stotine različitih maskica, što na internetu, što u drogerijama, a možda možete i naći neki recept pa ih napraviti sami. Moj trenutni favorit je Baleina "Born To Be Lazy" maska koju možete pronaći u DM-u, lako se nanosi, lepo miriše i dobro hidrira kožu lica.Takođe, tople kupke su divna stvar za ove hladne dane, a neki od proizvoda koje najviše volim da koristim kad se kupam su Sephora  i Ziaja penušave kupke.

A sada- filmovi! Najbolji način da se zabavite, isplačete ili čak naučite nešto novo gledajući zanimljive likove iz istih. Kako su praznici, verujem da svi već planirate da gledate Sam u kući, a još jedan praznični film koji je odličan i koji želim da vam preporučim je Kraljevski Božić. Ukoliko vas još nije uhvatila praznična groznica, ove ste gledali ili ipak preferirate tinejdžerske, ljubavne i  komične filmove, pogledajte Nick and Norah's infinite playlist, Mean Girls, Descentants (2), The Fault in Our Stars, One Day, A walk to remember,.Mirišljave sveće takođe prave jako lepu atmosferu :) Meni su omiljene one sa mirisom vanile!

Još jedna stvar koju obožavam su knjige! Mnogo volim da čitam tinedjžerske romane i ukoliko znate neki dobar, molim vas preporučite mi!
Muzika je još jedna stvar koja vas može opustiti ili pokrenuti, tako da pojačajte omiljenu pesmu i zaigajte! Za par dana će izaći moje preporuke knjiga i  praznična plejlista, pa ćete moći detaljnije da vidite šta volim da čitam i koje su mi omiljene pesme!A koji su vaši "spa day essentials"? Pišite mi u komentarima!
Čujemo se uskoro sa novim postom;
xoxo;
Ana :*

Нема коментара:

Постави коментар