среда, 15. август 2018.

Koliko dobro poznajem Anastasiju sa bloga "The Girl Named Ana"?

Već bezbroj puta pričala sam vam o tome kako mi je blog doneo mnoštvo ljudi koji su mi postali pravi prijatelji, kojima mogu gotovo sve kažem i pitam za mišljenje, zbog čega mi je neizmerno drago, i to je još jedna stvar koja blogovanje čini toliko posebnim za mene.
Takođe, ukoliko pratite moj blog znate da je jedna od tih osoba moja draga Anastasija sa bloga "The Girl Named Ana". Ona je osoba sa kojom sam se jako brzo sprijateljila i zaista je divna - puna podrške, razumevanja i kreativnih ideja. Dosta slična meni - upisale smo iste srednje škole, doduše u različitim gradovima, ali iste smerove tako da smo se dosta savetovale i komentarisale prijemni. To je nešto što definitivno nikad neću zaboraviti.Ana je pre par dana došla na sjajnu ideju - na internetu je pronašla neka zanimljiva pitanja kroz koja proveravamo koliko manje poznatih stvari jedna o drugoj, tako da smo izabrale 10 (a imalo je preko 250 i to jako zanimljivih, tako da ukoliko ste raspoloženi za drugi deo, i mi smo!) na koja ćemo u vidu kolab postova odgovarati. Tako da, danas ćete na mom blogu videti kako ću se ja snaći sa ovim pitanjima i koliko ja nju poznajem i obrnuto.

Još jedna stvar koju želim da napomenem jeste da ova pitanja nisu neko veliko merilo našeg prijateljstva i da nema ljutnje ako ne odgovorimo na sve tačno, ovo je čista zabava. Kao što rekoh, mi nismo iz istih gradova, ne viđamo se svakodnevno i ne krećemo u istom društvu, a ni ne pratimo jedna drugoj blogove od samog početka, tako da je okej da se nešto ispusti. Odlučile smo se na ovo jer se dopisujemo i međusobno pratimo oko 9 meseci (o Bože, zar već toliko?) i verujem da ćemo se još bolje upoznati u narednom periodu, kao i da ćemo se uživo sresti, to mi je jedna od najvećih želja.💖💖💖

A sada, da krenem da odgovaram na pitanja o Anastasiji...
1. Koju državu bi tvoja drugarica volela da poseti?

Anastasija obožava putovanja, stalno otkriva neke nove lokacije i san joj je da putuje što više i obiđe mnogo država. Međutim, znam da posebno voli Kolumbiju i da joj je ona među prvima na listi, na kojoj se inače nalaze i brojne zemlje u kojima se govori španski, ali i Rusija.

2. Koji joj je omiljeni sladoled?

Ovo stvarno ne znam, ali reći ću vanila, računam da to svi vole.😂 S obzirom da jako voli leto, ne verujem da je probirljiva po pitanju sladoleda, ali mislim i da voli one koji su fotogenični i tumblr.

3. Od svih načina smrti, koji je najviše plaši?

Neću da nagađam, jer stvarno ne znam. I'm sorry 😣✌

4. Koju vrstu muzike ona tajno voli? Šta je to za šta bi mnogi mislili da ne voli ali zapravo sluša?

Mislim da je Anastasija jako iskrena osoba i da ne krije kakvu muziku sluša. Možda malo vas zna, ali ona voli i srpski rep podjednako koliko i strani - na njenim plejlistama često se nađu neke pesme Kendija ili Raste. Iako će vam obično reći da sluša samo rep, verujem da zna i većinu mainstream pop hitova, i domaćih i stranih.

5.  Da li ona misli da više liči na majku ili oca (po osobinama)?

Ovo je veoma zanimljivo pitanje, ni sa kim do sad nisam diskutovala o tome, iskreno ne znam ni šta bih ja odgovorila.. Ali imam neki osećaj da je Anastasija više na tatu, nemam pojma, ali kao što rekoh, imam neki osećaj..

6.  Šta je želela da postane kad poraste kad je bila mala?

Na to je odgovorila u jednom od skorašnjih postova, sećam se. Nije bila sto posto sigurna oko jednog zanimanja i uvek je menjala želje, ali su joj na vrhu liste bile učiteljica i naučnica.

7.  Da li je imala neki nadimak kada je bila mala, i ako jeste, kako je glasio?

Njen nadimak je Ana, to joj stoji i u imenu bloga, a tako je i gotovo svi zovemo, tako da verujem da je to prati od detinjstva. ✌

8.  Izuzev okvira njene karijere, koje još talente tvoja drugarica ima?

Pod karijerom smo se dogovorile da uzimamo blog i školu, jer se još uvek nismo proslavile hahah😂. Šalu na stranu, Anastasija jako voli fotografiju i prilično je talentovana u tome. Takođe, napomenula bih i jezike i pisanje, ali to se donekle ubraja u školu, tj. filološke gimnazije koje smo upisale. I da, ona jako voli politiku i dobra je u pregovorima i organizaciji.

9.  Šta je u horoskopu?

To sigurno znam, upravo sam joj ja postavila to pitanje kada je radila Q&A. Ona je Devica, i rođendan joj je za oko mesec dana.

10.  Da se trenutno može baviti bilo kojom profesijom, šta misliš da bi izabrala?

O tome povremeno pričamo i s obzirom da smo sada u tim godinama kada sve profesije više otkrivamo, poprilično smo neodlučne, ali verujem da bi Anastasija odabrala nešto vezano za politiku ili jezike.


To bi bilo to za današnji post. Ja se mnogo zahvaljujem meni veoma dragoj Anastasiji koja me je pozvala da uradimo ovako interesantan kolab, i nadam se da ćemo ih raditi još puunoo. Ne zaboravite da pročitate i njen post ovde, a ukoliko dolazite s njenog bloga želim vam toplu dobrodošlicu i iskreno se nadam da vam se post dopao. Volela bih da u komentarima napišete da li znate neke odgovore na ova pitanja o meni ili njoj.
Do sledećeg posta, čujemo se u komentarima!
*šaljem virtuelni zagrljaj*
xoxo; 
Ana💕

14 коментара:

 1. Aaa, divne ste! Pročitala sam i Anastasijin post i vidi se da ste baš povezane♥

  Pink Is My Soul

  ОдговориИзбриши
 2. Kolab je zaista jako dobro prošao i većina odgovora je besprekorna. Oduševljena sam 💘💖 Uzgred, omiljeni sladoled mi je od maline, a strah me je da umrem zaglavljena negde, tima u ventilacionom otvoru, ili nečemu takvom 😂 Zaista fantastičan post, mnogo sam srećna što je sve ispalo kako jeste i takođe mi je jako drago da imam drugaricu poput tebe. Volim te puuuuno 💗💗💖

  ОдговориИзбриши
 3. Kao sto sam rekla i kod Anastasije na blogu ovo je stvarno bilo zanimljivo čitati i drago mi je što sam otkrila nešto novo o vama a i u komentarima sam videla obrazloženja sa obe strane tako da je i to dobro došlo :) Obe imate premoćne blogove i iskreno obožavam da čitam nove postove i jako mi je drago kada saznajem nešto novo o osobama čiji rad pratim i najbitniji čiji mi se sviđa <3 <3 <3 Sve u svemu drago mi je i zbog vas, dokaz ste da je blog više od ' radnog mesta ' i da je odlično mesto za upoznavanje novih prijatelja i održavanja tih prijateljstava <3 <3 <3 <3


  Boomy's Place

  ОдговориИзбриши
 4. Jako mi se svideo ovaj post!Otkrila sam neke interesantne stvari o tebi i Anastasiji u vašim postovima.Ovim postom ste dokazale nešto u šta mnogi koji nemaju blog ne veruju,a to je da preko bloga stičeš mnogo prijatelja.I da,mislim da nisam jedina kada kažem da bih jako volela da napišete drugi deo!

  ОдговориИзбриши
 5. Prvo sam pročitala tvoj post, sad idem na njen. Jako zanimljiva ideja i baš lepo što ste se upoznale i započele prijateljstvo preko bloga, to je jedna lepa strana ove internet zajednice 😊

  milicaimp.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 6. Upravo sam s Anastasijinog posta,a i tvoj i njen mi se jako dopao.Ideja na koju ste došle je sjajna i Drago mi je što ste vi,inače dvije meni jako Drage blogerke,napravile collab.I kao što sam i u njenom komentaru napisala,sviđa mi se što to vaše prijateljstvo nije površno,kao većina prijateljstava preko interneta.Takođe me je iznenadilo koliko dobro poznajete jedna drugu.Super post i vrh ideja.❤️

  sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

  ОдговориИзбриши
 7. Ajme, ovo mi je bilo toliko slatko čitati hahah! Vidi se da se sa interneta može upoznati prave prijatelje, a vi dvije ste pravi primjer za to. Nadam se da ćete se jednog dana upoznati u realnosti i biti prave prijateljice *-* Pitanja su baš zanimljiva, nadam se da si skoro sve točno odgovorila :)

  MOJ BLOG -> Peany

  ОдговориИзбриши