среда, 04. март 2020.

Horoskopski znaci: element vode

Kako je moj prethodni post bio o astrologiji, tačnije o horoskopskim znacima čiji je element vazduh, danas nastavljamo sa celom pričom i prelazimo na vodene horoskopske znake.
Glavne karakteristike vodenih horoskopskih znakova jesu izrazito izražena intuicija i jake emocije. Kaže se da ipak, mogu biti misteriozni kao sam okean. Sanjari su i sigurnost im je jako važna. Ovom elementu, elementu vode, pripadaju Rakovi, Škorpije i Ribe.


Horoskopskom znaku Rak pripadaju osobe rođene od 21. juna do 22. jula. Rakovi su lojalne osobe i vrlo često su dobri roditelji. Dobro čuvaju tajne, šarmantni su, ali neretko i nostalgični. Njihovim horoskopskim znakom vlada Mesec. Poznate ličnosti rođene u znaku Raka su Ariana Grande, Selena Gomez i Nicole Scherzinger.

Osobe rođene u periodu između 23. oktobra do 21. novembra, Škorpije su u horoskopu. Osobe rođene u znaku Škorpije su veoma kreativne, lojalne i radoznale. Njima vladaju dve planete - Pluton (bog podzemnog sveta) i Mars (bog rata) i to ih jako dobro opisuje - misteriozni su, turbulentni, ponekad i opasni. Poznate ličnosti rođene u znaku Škorpije su Drake, Kendall Jenner i Ciara.

Osobe koje su rođene od 19. januara do 20. marta, u horoskopu su Ribe. Njihovim horoskopski znakom vlada planeta Neptun, što ih čini izuzetno intuitivnim i emotivnim osobama. Poznate ličnosti rođene u ovom znaku su Rihanna, Justin Bieber i Camila Cabello. 

Hvala na čitanju i čujemo se ubrzo! 
Ana Arsić. 

1 коментар:

  1. Iako ne pratim horoskop naročito, bilo mi je zanimljivo pročitati post i sviđa mi se kako je obrađen. Super napisano.💖

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ОдговориИзбриши